25n
25N
25N

Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València 2020

Demà serà la Proclamació de les Falleres Majors de València 2020 a l’hemicicle municipal

EP

Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València 2020
16/10/2019 -

Ja es coneixen els noms de les Falleres Majors de València per a les Falles 2020. Carla García ha sigut la candidata triada per a convertir-se en la Fallera Major Infantil, mentre que Consuelo Llobell ha sigut proclamada Fallera Major de València 2020. Aquesta vesprada, en el tradicional acte de la Telefonada, s’ha revelat la decisió del jurat davant un públic expectant. I és que l’hemicicle municipal estava de gom a gom per a conéixer a les noves representants de la ciutat.

13 candidates – infantils i majors – esperaven que es pronunciara el seu nom. No obstant això, finalment, Consuelo Llobell i Carla García han sigut les afortunades. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha sigut l’encarregat d’obrir el sobre que contenia el nom de la candidata triada. A continuació, s’ha produït la telefonada, que ha permés conéixer com se sentien les noves Falleres Majors de València.

Serà demà, 17 d’octubre, quan tinga lloc la Proclamació de Consuelo Llobell i Carla García com a màximes representants de les Falles 2020. Per descomptat, estaran acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor. Així, la Cort Infantil estarà formada per Martina Bellver, Amelia Ricart, Carla Sahuquillo, Natalia Vilanova, María Ayora, Blanca Chaparro, Carla López, Claudia Guillén, Cristina Patricia Marcos, Sara Rivas, Begoña Bonastre i Gabriela García.

Finalment, la Cort d’Honor de la Fallera Major de 2020 la compondran Paula Navarro, Anna Adela Dugann, Debora Pascual, Helena Espert, Andrea Grau, Marta Tejedo, Yasmin Espí, Raquel Nebot, Yessica Iranzo, Andrea Cea, Claudia Rodríguez i Marina Fagoaga.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =