caixa popular

L'empresa "Toys R Us" es declara en fallida

La joguetera americana ha reconegut que no pot competir amb els seus rivals

L'empresa "Toys R Us" es declara en fallida
19/09/2017 -

La cadena internacional “Toys R Us” ha anunciat la fallida. En aquest últim any, ha perdut al voltant de 165 milions de dòlars i no pot fer front al manteniment de les seues tendes a tot el món. En concret, a Espanya compta amb uns 1600 treballadors, distribuïdors per totes les seues tendes. L’auge del comerç electrònic i empreses com Amazon ha suposat el colp final a aquesta empresa que no ha pogut adaptar-se als nous temps.

Davant aquest anunci, queda el dubte si les tendes seguiran obertes davant la imminent campanya de nadal que començarà en els pròxims mesos. La seua declaració de fallida als EEUU de totes maneres no suposa el tancament definitiu de tota la seua xarxa internacional. Altres empreses també van passar per aquesta situació com General Motors per a fer front al deute que arrossegaven.

Sens dubte el principi de la fi va ser el tancament de la seua mítica tenda a Times Square a Nova York fa menys de 2 anys, un emblema de la marca que portava 15 anys en aquesta ubicació privilegiada. En la nostra terra, comptem amb diverses tendes però encara es desconeix els moviments que van dur a terme o si passaran a les mans d’una altra gerència en els pròxims mesos. La indústria del joguet té un dels seus bressols en el nostre territori i per tant, caldrà esperar la reacció de les grans signatures davant aquesta declaració.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats