25n
25N
25N

Cremen la falla del Regne en "acte vandàlic": "Ens l'han arrabassada i no tocava"

Cremen la falla del Regne en "acte vandàlic": "Ens l'han arrabassada i no tocava"
16/03/2020 -

La Falla Regne de València-Duc de Calàbria, Falla del Regne, de València ha informat que el seu monument ha sigut cremat durant la nit en un “acte vandàlic”.
La comissió ha comunicat en la seua Facebook que els han confirmat que la falla ha sigut víctima de vandalisme, “ja que no estava programada el seu cremà oficialment per a aquesta matinada”.

El succés, que ha avançat Plaza Radio, ha provocat un gran dolor en aquesta comissió de la Secció Especial: “Ens l’han arrabassada i no tocava. Als quals ho hagen fet, no hi ha paraules per a definir-los. Sí que hi ha, però no les direm. Tristesa profunda és l’única cosa que queda”, lamenten.

El passat 14 de març l’agrupació fallera assenyalava que, “després d’uns dies de nervis i molta faena”, l’equip de l’artista faller Sergio Musoles havia pogut rescatar part del plantat del monument ‘Malament’.

Després d’estudiar la situació de l’alliberament de la rematada plantejada, la impossibilitat havia portat a l’agrupació fallera a deixar en la plaça als ‘ninots’ Lucrecia i al dimoni, “que esperen pacientment ja la seua final de foc”. No obstant això, un acte vandàlic ha acabat amb les figures abans d’hora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

bombers
CCCC
Valencia activa