25n
25N
25N

Quin temps farà hui a València?

La plutja marca la jornada d’aquest dimecres, segons les previsions de l’AEMET

Quin temps farà hui a València?
21/04/2021 -

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu que aquest dimecres estiga passat per aigua en la Comunitat Valenciana, especialment durant el migdia i la vesprada de hui i de forma repartida al llarg del territori.

Tal com ha informat a través de les seues prediccions, s’espera que la jornada comence amb pluja a primeres hores del matí especialment a la província de Castelló. A Morella i Atzeneta del Maestrat la probabilitat és del 100%, mentre que a Vilafranca i Montanejos, del 95%.

No obstant això, a partir de les 12.00 hores del migdia, s’espera que la pluja s’estenga a la resta de províncies. A Castelló, la majoria d’estacions preveuen un 100% de precipitacions, mentre que a València s’espera més concentració a l’interior de la província. Alacant, per part seua, també espera pluja sobretot en el nord.

Així mateix, segons l’AEMET, aquestes precipitacions creixeran a partir de les 18.00 hores i fins a la nit en els municipis de la Comunitat Valenciana.

Menor probabilitat de tempestes

Malgrat això, s’espera que hi haja menys tempestes que ahir, quan l’AEMET va emetre l’alerta groga per calamarsa a l’interior de la Comunitat Valenciana, especialment a la província de València.

Segons les previsions de l’agència, s’esperen més tempestes al matí, encara que les probabilitats no són tan elevades com en el cas de la pluja. A Castelló, hi haurà un 70% de probabilitats fins a les 12, però es redueix a València i Alacant. En les tres províncies disminueixen al llarg de la jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 4 =

museo prehistoria
museo prehistoria