25n
25N
25N

Què és la violència de gènere? Els joves ens parlem d'ella

”Àgora amb la Dipu és un projecte dins de l’Àrea de Joventut en el qual quedem amb els joves”

13/12/2016 -

La Diputació de València té com un dels seus eixos centrals d’actuació el foment de la Igualtat. La Corporació treballa amb els ajuntaments de la província en la promoció de plans d’equitat entre homes i dones, així com en el suport en aquesta labor als municipis des de la base. Un exemple són els tallers que l’Ajuntament d’Alaquàs ha engegat per a ajudar als adolescents a saber distingir què és la violència de gènere per a detectar-la a temps.

L’experiència està sent tan positiva que la Diputació de València ha creat un pla per a estendre aquests tallers formatius a la major part dels municipis de la província. “L’Àgora amb la Dipu és un projecte dins de l’Àrea de Joventut en el qual ajuntem a joves de diferents associacions de tota índole per a formar-los en matèria d’Igualtat, diversitat, salut sexual i violència de gènere, amb la finalitat que ells al seu torn formen als seus companys en les associacions”, ha explicat la diputada d’Igualtat, Isabel García.

En aquest reportatge coneixem el projecte detalladament i escoltem als joves que parlen sobre la violència de gènere i què entenen per ella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus