25n
25N
25N

Quatretonda accentua els seus recursos oleics tradicionals com a motor turístic amb ajuda de València Turisme

Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, ha visitat avui el municipi de la Vall d’Albaida al costat de la seua alcaldessa, Aina Benavent, per a unificar esforços en l’àmbit turístic

Quatretonda accentua els seus recursos oleics tradicionals com a motor turístic amb ajuda de València Turisme
05/10/2017 -

La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, s’ha desplaçat avui Quatretonda per a reunir-se amb l’alcaldessa Aina Benavent i perfilar nous projectes turístics “posant l’accent en els seus excel·lents recursos oleics tradicionals que encaixen a la perfecció amb la filosofia del projecte Del Tros al Plat que inspira les accions estratègiques del Patronat”, ha destacat Moncho.

A la seua arribada a Quatretonda, Pilar Moncho i el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, han mantingut una reunió de treball amb la primera edil en l’Ajuntament. La diputada de Turisme ha traslladat a Aina Benavent el suport de València Turisme, a través de les seues diferents línies d’ajuda, “per a incentivar noves vies turístiques sostenibles que puguen sumar-se a l’oferta valenciana ja consolidada”.

Posteriorment, la comitiva ha realitzat una àmplia visita pels llocs més emblemàtics del municipi, entre els quals cal destacar la gran almàssera tradicional, el campanar i l’església dels Sants Joans i un forn morú.

 

Turisme de proximitat amb autenticitat

Segons ha destacat la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació, Pilar Moncho, “Quatretonda té futur i en el seu nou camí econòmic, el turisme pot obrir-se una finestra important perquè disposa del material essencial, de productes valencians autèntics, com és el cas de l’oli d’oliva autòcton i tradicional, per a ser gaudit per visitants i turistes”.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Quatretonda ha agraït la visita de la diputada de Turisme “perquè és una oportunitat per a desenvolupar el nostre turisme de proximitat amb els criteris professionals del Patronat”. A més, Aina Benavent ha assenyalat que l’Ajuntament vol desenvolupar al màxim “tot el relacionat amb el procés tradicional de producció de l’oli d’oliva i per a açò estem treballant en l’ampliació del parc on es concretarà aquest procés amb màquines antigues i peces històriques”.

 

“Quatretonda entre la Serra i el Pla”

Actualment, Quatretonda ofereix periòdicament una àmplia varietat de rutes senderistes per a posar en valor les plantes i herbes aromàtiques i medicinals del seu entorn, així com excursions amb bici i eixides per a recol·lectar els típics “bolets” de la zona.

L’Ajuntament organitza aquestes visites guiades, conegudes sota el lema “Quatretonda entre la Serra i el Pla” una vegada al mes i per a participar en elles cal inscriure’s a través del seu perfil municipal en Facebook. Les pròximes eixides programades són “Quatretonda pel Pla”, el 12 d’ocubre; “Quatretonda, bressol de la micologia valenciana”, el 19 de novembre”, i “Gimcana de l’oli”, el 8 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + divuit =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
el puig