25n
25N
25N

Últims dies per a inscriure's en la Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya

Últims dies per a inscriure's en la Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya
12/12/2017 -

El període d’inscripció per a la Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya es troba en el seu tram final. La històrica prova, que enguany compleix 25 edicions, es disputarà aquest diumenge 17 de desembre amb eixida i arribada a Paiporta, i amb pas per Picanya. Centenars d’esportistes prendran una vegada més l’eixida en aquestes dues proves que, després d’un quart de segle d’història, són de les més antigues i consolidades de la comarca de l’Horta. L’organització va a càrrec del Club Atletisme Paiporta, el Club Camesllargues de Picanya, i els serveis municipals d’esports i les regidories d’ambdues localitats. La inscripció es pot formalitzar en aquesta pàgina web fins al dia 15 a la nit.

La Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya és un clar exemple de cooperació entre administracions locals properes a favor de l’esport popular. Des del seu naixement, impulsat pel club Sprinters de Paiporta i des de l’inici amb el suport d’ambdós ajuntaments, la Quarta i Mitja ha anat creixent i consolidant-se com una prova clàssica del calendari de carreres populars. Tot i que la inscripció encara està oberta i la dada no és definitiva, s’espera una participació que rondarà les 1.500 persones de les últimes edicions.

Tal com s’explica en el reglament, les persones participants tenen al seu abast dues distàncies possibles: Els 10.548 quilòmetres de la Quarta, que s’iniciarà a les 9.30 hores, i els 21,097 quilòmetres de la Mitja, que començarà a continuació. Els preus s’han rebaixat dos euros respecte a l’edició anterior, a 8 i 10 euros, tot i que fa alguns dies que s’han incrementat fins al nivell de 2016. Hi haurà trofeus per a categoria masculina i femenina en diferents subdivisions de veterans, júniors i séniors, així com un trofeu local. Els dorsals es lliuraran el mateix diumenge fins 15 minuts abans del començament de la prova al CEIP Ausiàs March, al Carrer Jaume I, junt amb l’Auditori Municipal de Paiporta. La carrera compta amb punts d’avituallament en els quilòmetres 5, 10, 15 i a la línia de meta. Totes les persones participants rebran l’habitual samarreta de la prova, així com un tassó commemoratiu amb motiu del 25 aniversari.

La prova es presenta oficialment aquest dimarts a partir de les 19.30 hores a la Sala Annexa de l’Auditori Municipal de Paiporta, en un acte que comptarà amb l’assistència de les autoritats locals d’ambdós municipis i de membres dels clubs organitzadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − tres =