caixa popular

Quart reconeix al comerç i a la iniciativa emprenedora locals amb la primera gala dels Premis Q demà, 26 d'octubre

Quart reconeix al comerç i a la iniciativa emprenedora locals amb la primera gala dels Premis Q demà, 26 d'octubre
25/10/2017 -

La gala de lliurament dels primers “Premis Q” al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora, impulsats per les regidories de Comerç i d’Ocupació i Promoció Econòmica, que dirigeixen Maite Ibáñez i Juan Medina, respectivament, se celebrarà demà, dijous 26 d’octubre, en el Centre Cultural El Casino a partir les 19.30 hores. En l’esdeveniment, que s’emmarca en els objectius de la recentment engegada Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Quart, col·laboren l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) i Caixa Popular.

L’Ajuntament vol que aquest acte siga la gran nit del comerç local i de les xicotetes i mitjanes empreses emprenedores, un aparador on posar-los en valor i visibilitzar-los. Està prevista l’assistència de l’alcaldessa, Carmen Martínez, la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Serveis Productius i Comerç, Blanca Marín, la directora general d’Ocupació i Formació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), Rocío Briones, i els regidors Juan Medina i Maite Ibáñez, al costat d’altres representants de la corporació municipal.

L’obertura de portes es realitzarà a les 19.30 hores, perquè els qui acudisquen puguen participar del photocall de la gala i gaudir d’una actuació de CR Quartet Jazz, un quartet instrumental, integrat per Miguel Gibaja (guitarra), Chimo d’Haro (saxo), Cecilia Monteagudo (piano) i Rosa Hernández (violoncel). A les 20 hores començarà l’acte oficial del lliurament de premis, en el qual tindran presència els 18 candidats i candidates i es coneixeran els guanyadors i guanyadores de les categories seleccionades per un comité avaluador: comerç sostenible, comerç accessible i iniciativa innovadora. Els altres tres: comerç excel·lent, iniciativa juvenil i iniciativa dona emprenedora, es van triar per votació popular, a través d’una consulta realitzada des de la plataforma Ajuntament Obert, i ja es coneixen els resultats.

Juan Medina i Maite Ibáñez agraeixen la participació tant dels comerços i persones emprenedores que han optat als premis com dels veïns i veïnes que han votat. Així mateix, volen destacar que “encara que es lliuren sis premis, en realitat, tots i totes poden sentir-se guanyadors perquè, com hem pogut comprovar, el nivell és molt alt i perquè l’objectiu primordial és impulsar i visibilitzar la qualitat del nostre comerç, i el talent i la capacitat innovadora que es mou a Quart de Poblet”.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, clausurarà la gala, després de la qual s’oferirà un aperitiu.

D’altra banda, l’Ajuntament ha lliurat també les ajudes municipals per a recolzar i fomentar la creació de l’activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi, i afavorir així la generació d’ocupació local, a 12 persones que han engegat un nou negoci en el municipi, en concret, en les següents activitats econòmiques: lampisteria (enfocada a energies renovables i sistemes sostenibles), venda d’articles de regal, pintures i revestiments (dos, un d’ells especialitzat en paper pintat i decoració d’interiors), corredoria d’assegurances, cantant, bar-gelateria, bar-restaurant, peixateria, pintura i reformes, venda de detalls en línia, i clínica de fisioteràpia i osteopatia. Amb aquests són ja 73 els projectes finançats en les sis convocatòries realitzades.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris