caixa popular

Quart de Poblet se suma a la primera campanya de Limne de neteja del riu amb el Centre de la Natura en funcionament

Totes les persones que desitgen unir-se a aquesta activitat han d’acudir el dia 22 d’abril, a les 10 hores, al CIN

Quart de Poblet se suma a la primera campanya de Limne de neteja del riu amb el Centre de la Natura en funcionament
17/04/2018 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, que dirigeix Juan Medina, se suma un any més a la campanya de voluntariat per a la macro neteja de residus “Mans al Riu” que, des de 2010, organitza de manera regular la Fundació Limne amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels nostres rius. Durant l’última edició de la jornada van participar 22 municipis i 620 voluntaris, que van retirar prop de 8 tones de residus dels trams de riu en els quals es va actuar.

És el primer any que se celebra la campanya “Mans al Riu” a Quart amb el Centre d’Interpretació de la Natura (CIN), para la gestió del qual l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb Limne, en funcionament.

L’activitat, oberta a la participació de tota la ciutadania, té un marcat caràcter lúdic i didàctic, ja que a més de pretendre millorar els espais fluvials en els quals s’actue, s’incidirà en els mitjans que existeixen actualment per a gestionar els residus.

Totes les persones que desitgen unir-se a aquesta iniciativa, compromesa i solidària amb el medi ambient, hauran d’acudir el dia 22 d’abril, a les 10 hores, al Centre d’Interpretació de la Natura (accés per la calle Pintor Ribera o pel carrer Reverendo Pedro García Cerdà), des d’on s’accedirà al punt d’actuació. L’organització, amb ànim de proveir tot el material necessari, prega inscripció prèvia escrivint a participa@limne.org o telefonant al 635475706.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 16 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris