25n
25N
25N

Quart de Poblet renova la imatge del seu Saló de Fotografia

L’Ajuntament planteja una nova identitat verbal i visual amb motiu del 40 aniversari d’aquest certamen artístic

Quart de Poblet renova la imatge del seu Saló de Fotografia
05/06/2020 -

El Saló de Fotografia de Quart de Poblet arriba amb sorpresa en l’edició d’enguany: l’estrena de la seua nova imatge. L’Ajuntament ha volgut dotar d’una nova comunicació i una identitat verbal i visual a aquest emblemàtic concurs per a acostar-lo als nous temps aprofitant el seu 40 aniversari.

Un dels millors dissenyadors del panorama valencià, Boke Bazán, ha estat el creador encarregat de desenvolupar aquesta nova imatge. L’objectiu era dotar d’una nova identitat verbal al Saló de Fotografia, per a això s’ha creat una nova nomenclatura del certamen: QLICK, fent referència a la Q del nom del municipi i QLICK com a onomatopeia clàssica del tret d’una càmera fotogràfica tradicional. Així, partir d’ara, el concurs passa a dir-se QLICK Saló de Fotografia de Quart de Poblet en l’edició actual i en les futures. D’altra banda, el que s’ha pretés destacar és una imatge visual renovada amb un nou logotip per al mateix Saló.

L’Ajuntament de Quart de Poblet continua apostant pel disseny i una identitat visual de qualitat en les seues campanyes de comunicació, conscient que es tracta d’un aspecte clau que està cobrant cada vegada més rellevància com a vehicle per a difondre i acostar els serveis a la ciutadania.

Inauguració de l’exposició el 13 de juny

El 40 Saló de Fotografia ha batut el rècord de participants amb un total de 367 obres presentades a càrrec d’un total de 81 autors i autores. La inauguració de la mostra dels treballs d’aquest 40 Saló de Fotografia, del qual avui es presenta la nova imatge conceptual, serà el dissabte 13 de juny a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura i es realitzarà per invitació, ja que l’aforament està limitat per a salvaguardar la seguretat de les persones assistents.

El jurat de la present edició, que ha triat les imatges guanyadores, ha estat integrat per quatre dones rellevants en el camp de la fotografia i l’art: la fotògrafa i directora del Màster de Fotografia de la Universitat Politècnica de València, Ana Teresa Ortega; la fundadora i directora del Festival PhotOn, Tania Castro; la comissària i crítica d’art, Johanna Caplliure i la regidora de Cultura de Quart de Poblet, Cristina Mora Luján.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 10 =