25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet reduirà fins a 10 tones les emissions de CO₂ a l'any

El Consistori destinarà 194.700 euros a tres actuacions que permetran la renovació de l’enllumenat de diversos punts del municipi

L'Ajuntament de Quart de Poblet reduirà fins a 10 tones les emissions de CO₂ a l'any
28/01/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l’àrea de Desenvolupament Urbà Sostenible i Transició Ecològica i Canvi Climàtic que lidera Juan Medina, durà a terme durant les pròximes setmanes la renovació de l’enllumenat públic municipal amb l’objectiu de reduir les emissions de CO₂ i el consum energètic. L’anunci d’aquestes noves mesures coincideix amb la celebració del Dia Mundial per la Reducció de les Emissions CO₂, que se celebra el 28 de gener.

Gràcies a aquest projecte, es calcula que el municipi reduirà l’emissió de CO₂ en quasi 10 tones cada any. D’igual manera, el consum d’energia disminuirà en més de 25.000 kW el que, al seu torn, implicarà un estalvi de 56.000 euros al llarg de la vida útil dels nous dispositius.

Per a això, s’han destinat 194.700 euros, finançats dins del programa de subvencions a Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València. En concret, es realitzaran tres actuacions de renovació de l’enllumenat en diversos punts del municipi. Així renovarà l’enllumenat al parc Sant Onofre, en el túnel de l’avinguda 9 d’Octubre i el vial de connexió amb la rotonda CV-408, i en la parcel·la destinada a zona verda darrere del Centre de Salut.

Amb aquesta nova mesura, prova del compromís del Consistori per la sostenibilitat i la defensa del medi ambient, es fa un pas més cap a l’objectiu d’un Quart de Poblet amb emissions 0.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 18 =