25n
25N
25N

Quart de Poblet posa en marxa la "Xarxa Valem" per a millorar la formació professional

Catorze entitats de la Comunitat Valenciana formen part d’aquesta iniciativa, emmarcada dins del projecte europeu VET-UP

Quart de Poblet posa en marxa la "Xarxa Valem" per a millorar la formació professional
03/02/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l’àrea de Projectes Europeus que dirigeix Bartolomé Nofuentes i al costat de catorze entitats més de la Comunitat Valenciana, ha posat en marxa la “Xarxa Valem”, la Xarxa Valenciana d’Entitats Proveïdores de Formació Professional per a l’Ocupació (FPO). La iniciativa naix amb el propòsit de millorar la qualitat de la formació que imparteixen les entitats adherides en matèria de Formació Professional i de reforçar la cooperació entre els proveïdors de FPO.

Es tracta d’una xarxa que s’emmarca dins del projecte europeu “VET-UP”, impulsat per l’Ajuntament d’Alzira i en el qual Quart de Poblet també participa com a soci.

La “Xarxa Valem” es va posar en marxa al gener amb la primera reunió fundacional, celebrada a Alzira, en la qual els representants de les catorze entitats de la Comunitat Valenciana que la formen van signar els estatuts.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la responsable del Servei de Desenvolupament Econòmic, Carmen Herrero, van ser els encarregats d’inaugurar l’acte i presentar la xarxa davant els diversos representants.

Aquesta xarxa busca promoure i fomentar l’ús efectiu dels instruments de finançament de la Unió Europea i donar suport a la implementació i difusió d’eines i iniciatives europees rellevants en l’àmbit de la FPO. A més, vol involucrar i arribar als proveïdors de FPO que encara no contribueixen o es beneficien de la cooperació europea.

Així, l’objectiu final del projecte impulsar l’ocupació a la Comunitat Valenciana i ampliar les aliances creades per a optar a noves iniciatives en l’àmbit dels projectes europeus, millorant d’aquesta manera els serveis oferits a la ciutadania valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + deu =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus