25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet dóna un nou impuls al comerç local amb un portal web, el Mercat de Nadal i els Premis

El municipi disposa ja d’una Agència de Foment de la Innovació Comercial (AFIC), adherida a la xarxa de la Generalitat

L'Ajuntament de Quart de Poblet dóna un nou impuls al comerç local amb un portal web, el Mercat de Nadal i els Premis
15/01/2018 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria de Comerç, que dirigeix Maite Ibáñez, ha intensificat en 2017 els programes i iniciatives lligades a la consolidació i promoció del comerç local, fent un pas significatiu en constituir una Agència de Foment d’Innovació Comercial (AFIC), adherida a la xarxa de la Generalitat i situada en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament (CED) municipal.

A programes com els d’ajudes a emprenedors i a la promoció de l’ús del valencià en els comerços o la Fira del Comerç Local, el consistori ha afegit enguany tres iniciatives de calat, la més recent la celebració del Mercat de Nadal. “És la primera vegada que organitzem aquest tipus d’activitat en el municipi, ja que optem per un model que no fóra el del mercat nadalenc a l’ús, ja que en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet decidim que participaren també els comerços del nostre poble, a més d’artesans vinguts de fora. Vam entendre que era una oportunitat per a incentivar les compres en els establiments locals”, explica la regidora Maite Ibáñez, qui anuncia que té prevista una reunió amb ACQ per a avaluar aquesta iniciativa i arreplegar propostes de millora.

A més del Mercat de Nadal, 2017 ha sigut l’any de la celebració dels primers Premis Q, en els quals el comerç local ha tingut un important pes específic, i de la posada en marxa del Portal del Comerciant, a través del qual el comerç local pot exposar els seus articles, promocions, iniciatives…, amb la finalitat de comptar amb més instruments i eines per a arribar a més persones, posar en valor el que ofereix i fer-se més visible. A més, reuneix tota la informació sobre l’Agència AFIC: què és, com funciona, actuacions impulsades, novetats, informació rellevant i d’interés en matèria de convocatòries, ajudes i subvencions, normativa…

En el portal poden participar tots els comerços del municipi, n’hi ha prou que es posen en contacte amb la AFIC, situada en el carrer Jose Maria Coll, 8 (CED).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =