25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet felicita amb un vídeo als xiquets i xiquetes que compleixen anys

Les famílies només han d’enviar la seva foto, el nom, el dia del seu aniversari i quants anys compleix a infanciaquart@quartdepoblet.org

L'Ajuntament de Quart de Poblet felicita amb un vídeo als xiquets i xiquetes que compleixen anys
03/04/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet està més que mai treballant perquè els veïns i veïnes més petits i petites del municipi gaudisquen i passen tan bé com siga possible aquests complicats dies i, per això, ha preparat una sorpresa molt especial amb motiu dels seus aniversaris.

A través de vídeos, que es compartiran setmanalment en les xarxes socials, el Consistori vol felicitar a tots els nens i nenes pel seu aniversari, animant també al fet que la resta de la població se sume a aquestes celebracions online, deixant les seues felicitacions en els comentaris de la publicació.

El primer vídeo del mes de març ja pot veure’s en les xarxes socials de Quart Jove de Facebook i Instagram, i cada divendres es publicarà un nou vídeo amb els aniversaris de la setmana.

Per a poder formar part d’aquesta original felicitació, tan sols cal enviar la foto del nen o nena, el seu nom, dia d’aniversari i quants anys compleix a infanciaquart@quartdepoblet.org. La mateixa participació suposa el consentiment per a la publicació de la imatge en els mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Quart de Poblet.

Es tracta d’una de les activitats posades en marxes des del Consistori amb l’objectiu de cuidar afectivament als més petits i petites, assegurant amb això el seu benestar emocional i psicològic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 6 =