25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet combat el coronavirus amb exercici i bons hàbits des de casa

L’àrea d’Esports realitza vídeos amb taules d’entrenament i consells sobre salut per a tots els públics

L'Ajuntament de Quart de Poblet combat el coronavirus amb exercici i bons hàbits des de casa
25/03/2020 -

En la situació actual que viu tota la població amb la declaració de l’estat d’alarma és més necessari que mai seguir i mantenir una sèrie de pautes i rutines, posant l’accent principalment en la cura de la salut física i mental. Conscient d’això, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha preparat diversos materials que permetran a la gent fer esport des de casa i rebre consells per a mantenir una correcta dieta.

Setmanalment s’aniran pujant diferents vídeos a la xarxa social de Facebook de Ciutat Esportiva- Quart de Poblet i al canal de YouTube d’Ajuntament de Quart de Poblet. En aquests es donaran consells, es proposaran taules d’entrenaments i diferents sessions i exercicis, que estaran adaptats a persones de totes les edats i condicions. De fet, també els més xiquets i xiquetes de la casa podran gaudir amb activitats pensades per a ells i elles.

Amb l’objectiu de reforçar aquests enregistraments, a més, es compartiran documents i material gràfic en els quals s’explicaran altres qüestions nutricionals o sobre estiraments.

Es tracta d’una labor que realitzen els equips de monitors i monitores coordinats per Esportinat i Quart per l’Esport, entitats col·laboradores de l’Ajuntament i responsables d’organitzar els cursos i activitats que des de Ciutat Esportiva es desenvolupen durant tot l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =