25n
25N
25N

Les nits de juliol i agost oferiran el "Cinema a la Fresca" de Quart de Poblet

Les nits de juliol i agost oferiran el "Cinema a la Fresca" de Quart de Poblet
15/07/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet torna a posar en marxa el programa “Cinema a la Fresca” que enguany, seguint amb la mateixa tònica que l’any anterior, s’estén a diferents punts del municipi. L’objectiu del programa és fomentar la participació d’un major nombre de persones.

Les pel·lícules es projectaran en tres ubicacions diferents: el parc de San Onofre, el Parc Poliesportiu i el Barri Sant Jerònim. En total, són cinc les pel·lícules que s’exhibiran des del 19 de juliol fins al 23 d’agost, totes programades a les 22.30 hores. A més, també podran veure’s els curts guanyadors del Festival Quartmetratges.

Les projeccions comencen amb “Mamma Mia! Una vegada i una altra”, que podrà veure’s el 19 de juliol al Parc Poliesportiu i el 20 en el Barri Sant Jerònim. El 26 de juliol al Parc Poliesportiu es projectarà “Spiderman, un nou univers”. Finalment, al Parc Sant Onofre està programat per al dia 2 d’agost “El millor estiu de la meua vida” i el curt “Un diumenge qualsevol”, guanyador de la passada edició del Festival Quartmetratges; el dia 9, “M’esperaràs?” i “Un”, curtmetratge també guanyador del festival; i, per a acabar la programació, el dia 23 d’agost es projectarà “Antman i la vespa”.

El Consistori disposarà cadires per als assistents, amb un nombre de places limitat, no obstant això, està permés que s’utilitzen cadires pròpies. Per a l’elaboració d’aquest programa s’ha tingut en compte els suggeriments presentats per la ciutadania, que demandava algun tipus d’activitat d’oci, lúdica o cultural, organitzada per l’Ajuntament.

En compliment de l’article 15 de la vigent Llei del Cinema, han de projectar-se llargmetratges amb almenys 12 mesos d’antiguitat des de la seua data d’estrena a Espanya. S’ha optat per pel·lícules que s’ajusten al perfil de públic familiar.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 15 =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell