25n
Orgull
Orgull

"Quart és Europa" convida a tota la ciutadania a participar en el projecte europeu Total Peace

Les activitats, que se celebraran els dies 20 i 21 de setembre de manera online, busquen enfortir la memòria democràtica

"Quart és Europa" convida a tota la ciutadania a participar en el projecte europeu Total Peace
30/08/2021 -

Quart és Europa” convida a la ciutadania a participar en el projecte europeu Total Peace. Les activitats es desenvoluparan els dies 20 i 21 de setembre de manera online.

La iniciativa, que és finançada pel programa de la Comissió Europea “Europa per als Ciutadans”, té com a objectiu fomentar la solidaritat i una cultura comuna entre els membres de la Unió.

S’han preparat diferents actes dedicats a Alexander Langer, polític i escriptor pacifista italià. La jornada començarà a les 15:00h el 20 de setembre amb una presentació sobre la seua figura i idees, tant en l’àmbit intercultural com en temes de medi ambient. A continuació es realitzarà un debat públic en el qual participaran ciutadanes i ciutadans de diversos països europeus. La segona sessió serà a les 19.30 i versarà entorn de la cultura de pau a Europa.

Per al 21 de setembre s’ha programat un nou debat públic que pretén donar a conéixer el Cos Civil de Pau. La sessió començarà a les 15.00 i acabarà a les 18:00h.

Aquest projecte compta amb un pressupost que ascendeix a 98.280 euros i, a més de l’Ajuntament de Quart de Poblet, participen altres cinc organitzacions d’Itàlia, Països Baixos, Polònia, Portugal i República Txeca.

Encara que al principi l’esdeveniment s’anava a realitzar de manera presencial a la ciutat italiana Forli, es va decidir optar pel format en línia per a facilitar que qualsevol persona que ho desitge puga participar i unir-se a través de la plataforma Zoom.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =