25n
Orgull
Orgull

Quart de Poblet inverteix 180.000 euros a rehabilitar i modernitzar la piscina coberta i el pavelló

Quart de Poblet inverteix 180.000 euros a rehabilitar i modernitzar la piscina coberta i el pavelló
02/06/2021 -

Quart de Poblet invertirà 180.000 euros a rehabilitar i modernitzar la piscina coberta i la pista poliesportiva. Les obres, que compten amb el suport del Pla d’Inversions de la Diputació millorarà la infraestructura, la seguretat, la imatge i la funcionalitat de tots dos espais.

En la piscina coberta es realitzarà la impermeabilització del got major i es col·locarà un nou revestiment de dimensions majors a l’actual. En el pavelló es millorarà el paviment, que canviarà de color, es pintaran les parets i es farà una rehabilitació general de tota la instal·lació.

Aquestes millores se sumen a altres realitzades en el Complex Poliesportiu de Quart de Poblet. Entre elles, cal destacar la renovació de la sala de musculació, que va ser un dels projectes més votats en els pressupostos participatius posats en marxa per l’Ajuntament. La sala compta amb les últimes novetats i tecnologies entre les quals destaquen les noves màquines de força i cardio així com la renovació de tot l’equipament esportiu. A més, per a evitar lesions s’ha posat un sòl d’alta densitat que permet realitzar una pràctica esportiva més segura.

També s’han instal·lat panells d’il·luminació LED que permeten una major eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental. La inversió va ascendir a 40.000 euros.

Les obres començaran el 14 de juny i, en principi, duraran fins a finals d’agost. Per tant, el diumenge 13 de juny serà l’últim dia que romanguen obertes les instal·lacions.

Està previst que el 7 de setembre es reòbriga el Complex Poliesportiu. L’atenció al públic romandrà oberta de 9h a 18h, del 14 de juny al 29 de juliol, de dilluns a divendres, per a realitzar renovació d’abonaments o facilitar informació. Es realitzarà la compensació econòmica del període no gaudit a les persones que tinguen abonament o curs en vigència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =