25n
25N
25N

Les veïnes i veïns de Quart de Poblet ja poden realitzar els seus tràmits a través de la seu electrònica

El nuevo servicio se suma a la atención presencial

Les veïnes i veïns de Quart de Poblet ja poden realitzar els seus tràmits a través de la seu electrònica
03/07/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha posat en marxa la seu electrònica, una plataforma que permet a les veïnes i veïns del municipi presentar les seues instàncies digitalment. Es tracta d’un pas més dins de la implantació de l’administració electrònica, amb la qual es vol agilitar els tràmits i facilitar la seua gestió a la ciutadania.

Per a accedir a la seu virtual tan sols cal entrar a la pàgina web municipal i fer clic sobre el botó “sede virtual”, que es troba en la columna de la dreta, vàlid des de qualsevol navegador.

El tràmit pot realitzar-se tant amb el certificat digital, com sense ell, ja que, amb la finalitat de simplificar el seu ús, es pot accedir donant-se d’alta amb un usuari i contrasenya.

Amb un disseny senzill i molt intuïtiu, la interfície compta amb una pàgina d’informació general i un catàleg de tràmits en els quals usuàries i usuaris poden seleccionar quina gestió desitgen realitzar. D’igual manera, existeix una pestanya que permet consultar en quin punt es troben aquests tràmits, un tauler d’anuncis i una altra d’incidències relacionades amb la mateixa pàgina.

Aquest servei, que se suma al ja existent, el presencial, té com a objectiu simplificar per a les ciutadanes i ciutadans les seues gestions amb l’Ajuntament, potenciant també la participació i millorant el flux de comunicació entre la institució i les veïnes i veïns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 4 =