25n
25N
25N

Quart de Poblet se suma a la campanya “Todos los juegos de azar #TienenTruco”

Quart de Poblet se suma a la campanya “Todos los juegos de azar #TienenTruco”
29/10/2020 -

Des de l’Ajuntament de Quart de Poblet es realitza una àmplia labor centrada a promocionar la salut física, emocional i mental de la ciutadania, a través d’un treball transversal entre àrees que abasta les diferents problemàtiques i a tots els col·lectius. Per això, i amb motiu del Dia Nacional sense Jocs d’Atzar, que es commemora el 29 d’octubre, el Consistori s’ha sumat a la campanya “Todos los juegos de azar #TienenTruco”.

Articulada des de la UPCCA de Quart de Poblet en coordinació amb totes les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana, aquesta iniciativa té com a objectiu visibilitzar els riscos que impliquen tots els jocs d’atzar i desmuntar els mites associats a ells.

A través de diferents creativitats, es vol mostrar les conseqüències reals que l’addicció al joc provoca en la societat, efectes en la salut de les persones que acaben traduint-se en problemes en el seu entorn familiar i laboral, requerint atenció especialitzada.

La campanya, destinada a tota la població, posa l’accent en la prevenció, tractant d’evidenciar la dificultat de guanyar en aquests jocs i com augmenta la quantia de diners que es perd, ja que es basen en les lleis de probabilitat.

En concret, es treballen cinc temàtiques: els jocs de pòquer, les apostes esportives, els denominats “bons de benvinguda” i les clàssiques màquines “escurabutxaques”.

De manera paral·lela, des de la UPCCA de Quart de Poblet s’ha proposat als centres educatius activitats de sensibilització destinades a 4t de l’ESO. També cal destacar que Quart de Poblet forma part del Pacte Social del Bon Ús de les TIC, en el qual s’inclouen intervencions i actuacions relacionades amb els jocs d’atzar a través de les tecnologies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + quatre =