25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet es reuneix per a decidir les mesures de seguretat del sector comercial

A aquesta reunió han assistit els regidors de Mobilitat i Hisenda, Bartolomé Nofuentes, i d’Ocupació i Comerç, Ángel Lorente, acompanyats pel Comissari i l’Intendent de la Policia Local, amb el president de l’Associació de Comerciants, Juan Borrego, i representants del sector de l’hostaleria

L'Ajuntament de Quart de Poblet es reuneix per a decidir les mesures de seguretat del sector comercial
21/05/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, en la reunió mantinguda entre els regidors de Mobilitat i Hisenda, Bartolomé Nofuentes, i d’Ocupació i Comerç, Ángel Lorente, acompanyats pel Comissari i l’Intendent de la Policia Local, amb el president de l’Associació de Comerciants, Juan Borrego, i representants del sector de l’hostaleria, ha exposat els criteris de seguretat establits per les autoritats sanitàries per a la reobertura dels negocis i establiments, així com les diferents mesures adoptades pel Consistori per a reactivar l’economia i fer costat al seu sector productiu.

Davant les crítiques expressades per un minoritari sector de l’hostaleria referent a l’aforament permés a les terrasses, l’Ajuntament garanteix que es farà complir de manera rigorosa la normativa estipulada per les autoritats sanitàries per a la Fase 1, per la qual cosa es podran col·locar les taules en funció als metres quadrats concedits, respectant sempre els dos metres de distància entre clients de diferents taules.

Per a ajudar en el correcte compliment de la norma, s’entregarà a cada local els plans amb la ubicació de taules i cadires, realitzats per l’Oficina Tècnica municipal.

En la trobada, l’equip de govern ha reafirmat les diferents actuacions destinades al sector productiu que es recullen en el Pla de Recuperació Econòmica i Social, destacant la línia d’ajudes dotada amb 150.000 euros a la qual podran acollir-se les persones autònomes amb establiments que degueren tancar durant l’estat d’alarma. Així mateix es bonificarà la taxa d’ocupació de via pública de tot el 2020, des de l’1 de gener i fins al 31 de desembre, incloent-hi l’ampliació de les terrasses.

“El comportament mostrat pel comerç local ha sigut exemplar durant tota la crisi sanitària, han actuat amb absoluta responsabilitat, fent gala del seu tarannà col·laboratiu en tot moment. Som conscients que algunes actituds poc cíviques mostrades per un sector minoritari no són representatives, ni de bon tros, del col·lectiu”, han assegurat des de l’equip de govern.

Tant l’Ajuntament com els representants del comerç local han mostrat el seu total acord davant la importància de respectar i fer respectar en tot moment les mesures de seguretat, conscients que és primordial preservar la salut de la ciutadania i evitar un repunt de la pandèmia global.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + huit =

Informacion coronavirus