25n
Orgull
Orgull

Quart de Poblet es reuneix amb AEQP per a establir un calendari conjunt d'actuacions

Quart de Poblet es reuneix amb AEQP per a establir un calendari conjunt d'actuacions
10/12/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet s’ha reunit amb l’Associació Empersarial de Quart de Poblet (AEQP) amb l’objectiu d’establir sinergies per a desenvolupar activitats conjuntes que promocionen el teixit econòmic municipal i presentar les diferents iniciatives que està desenvolupant el Consistori. Així, s’ha concretat en un calendari de reunions per a avançar en les millores i s’han establit vies de comunicació amb les empreses associades per a fer arribar de manera eficient tota la informació rellevant i donar a conéixer les línies de col·laboració entre l’Ajuntament i AEQP.

El regidor d’Ocupació, Promoció i Comerç, Ángel Lorente, i el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Juan Medina, han pogut intercanviar impressions amb la presidenta d’AEQP, Alejandra Pintos, així com amb els membres de la junta directiva que han estat presents.

Es tracta d’una reunió emmarcada en l’acord de col·laboració subscrit per totes dues institucions a través del qual es vol solucionar les necessitats manifestes que reivindica el teixit empresarial local.

Durant aquesta trobada, el regidor de Promoció Econòmica, Ángel Lorente, ha posat l’accent en la importància de continuar facilitant candidatures d’ocupació i adequar la formació per a generar llocs de treball en la ciutadania de Quart. Un pilar fonamental en les polítiques que l’equip de govern està implementant i que han pres encara més rellevància davant la crisi sanitària que s’està vivint.

Per part seua, Medina ha exposat els avanços en matèria urbanística dels futurs Plans d’Actuació Integrada que s’estan duent a terme i la seua planificació en el temps. A més, ha explicat diferents aspectes sobre mobilitat sostenible, neteja de zones o actuacions puntuals fins a executar els plans.

Des del teixit empresarial s’han valorat molt positivament aquestes accions i s’ha manifestat la necessitat de donar visibilitat a tots els avanços que s’estan produint, especialment, dins del sector empresarial de Quart de Poblet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 5 =