25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet es reuneix amb la coordinació del Centre de Salut per a millorar la prestació sanitària

L'Ajuntament de Quart de Poblet es reuneix amb la coordinació del Centre de Salut per a millorar la prestació sanitària
29/09/2020 -

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Mart√≠nez, acompanyada per la regidora de Salut P√ļblica, Luc√≠a Fern√°ndez, va rebre a la nova coordinadora del Centre de Salut amb l’objectiu de participar en el disseny de noves estrat√®gies que milloren les actuals condicions de prestaci√≥ dels serveis per a la poblaci√≥ de Quart de Poblet.
En la reuni√≥, mantinguda el 24 de setembre a l’Ajuntament, Mart√≠nez, va tornar una vegada m√©s a posar-se a la disposici√≥ del Departament de Salut de Manises i es va interessar per q√ľestions com l’atenci√≥ prim√†ria presencial i la qualitat de les comunicacions amb el centre.

En aquest sentit, la coordinaci√≥ va assegurar que s’ha treballat en l’augment de les atencions presencials, seguint en tot moment els protocols de seguretat i higiene establits per les autoritats sanit√†ries.

De cara a la campanya de vacunaci√≥ de la grip, davant les dificultats que la pand√®mia global suposa per al seu normal desenvolupament, l’alcaldessa va oferir un espai municipal, degudament condicionat, perqu√® aquesta es puga dur a terme adequadament.

L’Ajuntament tamb√© s’ha oferit a col¬∑laborar en la campanya de difusi√≥ i comunicaci√≥ per a, d’una banda, aconseguir que aquells ve√Įns i ve√Įnes pertanyents a grups de risc acudisquen a vacunar-se i, per un altre, informar degudament la ciutadania dels passos a seguir per a aix√≤.

Des de l’inici de la crisi, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha mantingut una actitud proactiva en els assumptes relacionats amb la prestaci√≥ sanit√†ria en el municipi i, amb la finalitat de millorar les condicions del servei, ha mantingut nombroses comunicacions, tant amb la coordinaci√≥ del centre de salut com amb la ger√®ncia del departament. Aquestes gestions s’han tradu√Įt en la col¬∑locaci√≥ de carpes a les portes de l’edifici per a millorar la situaci√≥ de les persones que esperaven el seu torn, aix√≠ com la gesti√≥ dels cossos de Protecci√≥ Civil i Creu Roja per a atendre els ve√Įns i ve√Įnes que es despla√ßaven fins al centre de salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa