25n
25N
25N

Quart de Poblet reivindica el paper de les dones en el món de la ciència

Quart de Poblet reivindica el paper de les dones en el món de la ciència
11/02/2021 -

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora cada 8 de març, l’Ajuntament de Quart de Poblet està desenvolupant diverses activitats en els centres escolars per a conscienciar sobre la necessitat de construir societats igualitàries en les quals es reconega el paper de les dones.

L’actual context sanitari ha visibilitzat la importància de la ciència i és per això que des de les Coordinacions d’Igualtat i Convivència dels centres educatius i l’àrea d’Igualtat municipal, s’ha considerat oportú treballar en aquesta ocasió el 8 de març vinculant-ho amb la temàtica de les dones i la ciència.

Els actes han donat principi en la setmana del 8 de febrer, aprofitant que l’11 se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Així, des de l’Ajuntament en coordinació amb les associacions Quart és Ciència i Dones en Acció s’ha organitzat l’exposició itinerant al voltant de les dones i xiquetes en el món científic que està recorrent els quatre centres d’educació infantil i primària públics del municipi. A més, com a resultat del treball dels centres i la coordinació amb l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament, les tutories han inclòs la temàtica de les dones i la ciència en el currículum acadèmic.

Un dels principals objectius que es persegueix amb aquesta iniciativa és el de trencar amb els estereotips i mostrar referents femenins en camps de coneixement i professional que han sigut tradicionalment considerats d’homes, continuant amb la línia de polítiques de prevenció i conscienciació que en matèria d’igualtat el Consistori porta dècades desenvolupant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 17 =