25n
Orgull
Orgull

Quart de Poblet augmenta el dispositiu de neteja davant les Festes Majors

Un servei especial treballarà de matinada en les zones de major afluència

Quart de Poblet augmenta el dispositiu de neteja davant les Festes Majors
28/08/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, un any més, redobla els seus esforços per assegurar unes Festes Majors, Patronals, Populars i de Moros i Cristians respectuoses i cíviques, per al que ampliarà els efectius del personal de neteja durant el transcurs d’aquestes.

Aquest servei de neteja viària especial comptarà amb dos torns de neteja, de matí i vesprada, en tot el municipi, i es veurà reforçat amb l’aigualeig que es realitzarà de manera diària.

A més, s’ha incorporat un servei de matinada que operarà a partir de les 3 a.m., en els punts en els quals s’espera una major aglomeració de gent a causa de les activitats programades.

Des del Consistori, s’ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana perquè, una vegada més, veïns i veïnes demostren “la seua actitud cívica i col·laboren per a mantenir entre tots i totes el nostre municipi net”.

En aquest sentit, també s’ha recordat que la recollida de residus voluminosos es realitza tots els divendres de l’any, per la qual cosa cal deixar-los al costat dels contenidors el dijous a la nit, i s’ha demanat als comerços que no depositen les deixalles generades en la seua activitat laboral en els contenidors urbans d’ús domèstics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =