25n
25N
25N

Quart de Poblet reforça les tasques de neteja i desinfecció en el municipi

Quart de Poblet reforça les tasques de neteja i desinfecció en el municipi
09/09/2020 -

Amb l’objectiu de millorar les condicions higièniques sanitàries del municipi, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha reforçat les labors de neteja i desinfecció des de l’inici de la crisi sanitària, incorporant nous serveis als ja existents i realitzant diferents campanyes segons les necessitats de cada moment. En concret, el treball s’ha centrat en dos aspectes clau: la via pública, especialment en les zones més concorregudes, i els contenidors i illes de contenidors.

Així, recentment, es va procedir a la neteja integral de tots els contenidors, que van ser tractats en les instal·lacions de l’empresa. Aquesta actuació se suma a la desinfecció que es realitza dues vegades per setmana en totes les illes de contenidors del municipi.

A més, també es procedirà a la neteja de la petjada que es crea en aquests punts, sota els contenidors, i que s’ha vist agreujada per comportaments incívics d’alguns veïns i veïnes que depositen les bosses de fem directament al carrer.

Aquest sistema de treball es mantindrà, realitzant-se la desinfecció in situ dues vegades a la setmana, i la rentada integral i la neteja dels espais cada vegada que aquesta siga necessària.

D’igual manera, la neteja als carrers s’ha vist incrementada, per la qual cosa, s’estan duent a terme treballs especials en parcs, zones infantils i llocs de major concentració de persones, com pogueren ser les entrades de farmàcies, edificis municipals o comerços.

Cal destacar que els serveis especials de neteja que es destinen amb motius de les Festes Patronals, que enguany no han pogut celebrar-se, s’han aprofitat per a augmentar la desinfecció de tots els carrers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =