25n
25N
25N

Quart de Poblet reforça l'atenció a les persones usuàries de Serveis Socials

Quart de Poblet reforça l'atenció a les persones usuàries de Serveis Socials
20/03/2020 -

Davant la declaració de l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha establit un protocol d’actuació amb el qual reforça i intensifica l’atenció a les persones usuàries dels Serveis Socials, facilitant la gestió de sol·licituds. Les atencions es realitzaran de manera telemàtica de 9 a 14 hores a través del telèfon 961 548 008 i del correu electrònic socials@quartdepoblet.org, mentre que per als tràmits, la ciutadania compta amb la seu electrònica https://quartdepoblet.sedipualba.es/.

Quant al servei de suport psicològic i socioeducatiu a les famílies, xiquets i xiquetes i adolescents que ho necessiten es realitzarà a través del número de telèfon 667 916 152,en el mateix horari d’atenció de 9 a 14 hores.

Una de les principals mesures que ha assumit l’Ajuntament, ha sigut la de mantenir els tràmits de les prestacions socials per a atendre les necessitats bàsiques. Amb això, s’asseguren les ajudes a l’alimentació, l’anomenada targeta moneder, les ajudes per a la lactància i les prestacions econòmiques d’emergència social, com a subministraments energètics o habitatge.

També s’han reforçat el servei d’atenció a persones majors o persones amb necessitats especials que requerisquen ajuda per a mantenir-se en el domicili, en el que s’inclou el Servei d’Ajuda a domicili, la Teleassistència i el Menjar a Casa; el servei de suport a les famílies per a atendre les necessitats bàsiques; i el servei d’atenció a la família i la infància.

Quant a les mostres d’interés manifestades per part de les veïnes i veïns per a col·laborar de manera voluntària en el que poguera ser necessari, el Consistori ha agraït aquest moviment de solidaritat i ha demanat que en el cas de conéixer-se l’existència d’alguna persona o família amb necessitat d’atenció, es comunique als serveis socials municipals perquè se li preste l’ajuda professional necessària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + dinou =