25n
25N
25N

Quart de Poblet realitza un taller per a promoure el benestar i la salut emocional entre les persones majors

Quart de Poblet realitza un taller per a promoure el benestar i la salut emocional entre les persones majors
15/04/2021 -

L’Ajuntament vol que els veïns i veïnes de Quart de Poblet aprenguen a voler-se i cuidar-se en tots els sentits. Per això, ha posat en marxa la campanya Viure saludable-ment que contempla, entre altres aspectes, una sèrie d’activitats i tallers que ensenyaran a prevenir malalties, educació sanitària, alimentació o recomanacions sobre la nostra salut. Per als més majors del municipi s’ha realitzat un taller en el qual, d’una forma pràctica, els han mostrat tècniques per a valorar-se i mantindre’s actius amb projectes i reptes personals. A més, les conseqüències de la pandèmia, com el confinament i el distanciament social, unit a la incertesa o a la por a nous contagis, han suposat una sobrecàrrega emocional que pot afectar la salut mental.

L’activitat, dirigida per Carolina Pino i Alicia Gabaldón, psicòlogues del Departament de Serveis Socials d’atenció primària, han explicat quines coses podem fer de manera senzilla per a facilitar un estat emocional positiu. Tots els assistents han participat d’una forma molt activa i han expressat com els ha afectat la pandèmia en les seues rutines. Han coincidit que el que pitjor han portat aquests mesos és no poder abraçar als seus éssers estimats.

Arran del coronavirus s’ha visibilitzat la necessitat de donar un major servei d’atenció psicològica a les persones majors que són els qui més senten l’aïllament i la ruptura social. Per això, es posarà en marxa una sèrie de grups de suport terapèutics orientats a generar habilitats i eines per a afrontar de formar positiva les situacions difícils.

Les persones que desitgen assistir a aquestes sessions dirigides per psicòlogues poden informar-se Trenquem Barreres o telefonar al 662598166.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dos =

museo prehistoria