25n
25N
25N

Quart de Poblet col·labora amb el projecte europeu BITE of Art

L’Espai Qworking de Quart Jove acull la primera reunió dels socis del programa

Quart de Poblet col·labora amb el projecte europeu BITE of Art
12/11/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, des de la regidoria de Projectes Europeus que dirigeix el regidor Bartolomé Nofuentes, s’ha unit a un nou projecte europeu: “Bite of art”, l’objectiu del qual és acostar la cultura contemporània a les i els joves europeus de 18 i 35 anys. En plena fase de difusió, el municipi va acollir la primera reunió interna el passat 6 de novembre.

Així, l’Espai Qworking de Quart Jove va ser el lloc triat per a celebrar aquesta jornada a la qual van acudir el responsable de l’àrea i els socis del projecte, entre els quals es troben l’Associació Backslash, liderada per Gilberto Martínez, (Espanya); el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (Espanya); Zavod TiPovej! (Eslovènia); The Public Institute Young Dragons (Eslovènia); Color Mitjana Communications (Sèrbia); Kulturni Centar Beograda (Sèrbia); i Connect International (Bèlgica).

Nofuentes va donar la benvinguda a tots ells i va parlar sobre col·laboracions a llarg termini, “que oferiran noves oportunitats al municipi de Quart de Poblet”. En aquest sentit, va destacar la presència de l’Associació Backslash, originària del municipi, la qual compta amb una àmplia experiència i un destacat posicionament en projectes europeus.

El principal objectiu de “BITE of Art” és crear una metodologia per a acostar la cultura contemporània a les i els joves europeus de 18 i 35 anys, mitjançant diverses activitats com a cursos de formació, esdeveniments en els diferents països que formen part del projecte o un concurs per a joves artistes amb la finalitat que puguen obtenir finançament per a una de les seues obres.

Aquest projecte s’emmarca dins del programa Europa Creativa i compta amb un pressupost de 200.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + huit =

CCCC
activem alfafar