25n
25N
25N

Quart de Poblet projecta el documental de memòria democràtica "La presó dels dónes. La repressió franquista"

El Auditori Vaig moldre de Vila acollirà el divendres 27 de novembre la projecció d’aquest testimoniatge de filles i fills de dones represaliades pel franquisme

Quart de Poblet projecta el documental de memòria democràtica "La presó dels dónes. La repressió franquista"
26/11/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, en el seu ferm compromís de continuar treballant en el desenvolupament de polítiques públiques de memòria que siguen integrals, transversals i intergeneracionals, projectarà el divendres 27 de novembre a les 19 hores en l’Auditori Molí de Vila el documental “La presó de les dones. La repressió franquista”.

Es tracta d’una de les múltiples activitats que des de la regidoria de Cultura, Patrimoni i Memòria es programen al llarg de l’any, vinculades a la divulgació del passat recent i a la construcció de la memòria democràtica, dirigides a la ciutadania. En aquesta ocasió, a més, s’emmarca dins dels actes realitzats amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

L’audiovisual recull el testimoniatge dels fills i filles de tres dones, Águeda Campos Barrachina, Julia Martín de la Font i Francisca Sanchís, que van ser empresonades en el Convent de Santa Clara i a la presó Provincial de València. Un homenatge a les dones com a víctimes de la violència i la repressió.

Estrenat el passat 12 de novembre a l’Auditori del Jardí Botànic de la Universitat de València, es tracta d’un projecte de la productora audiovisual DocumentArt, amb guió i direcció de Matilde Alcaraz i Santi Hernández, que ha comptat amb la col·laboració de l’aula d’Història i de Memòria Democràtica de la Universitat.

L’entrada és gratuïta i poden reservar-se telefònicament fins al 26 de novembre telefonant al 961547597 o en taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció. A més, es prega als espectadors i espectadores arribar amb antelació per a poder seguir totes les mesures d’higiene i seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − deu =