25n
25N
25N

Quart de Poblet programa un cap de setmana d'oci a l'aire lliure amb la naturalesa com a protagonista

Quart de Poblet programa un cap de setmana d'oci a l'aire lliure amb la naturalesa com a protagonista
06/05/2021 -

Quart de Poblet ha organitzat una sèrie d’activitats en la naturalesa per al cap de setmana dirigides a tota la família aprofitant l’arribada del bon temps. A més, es realitzaran al Parc Fluvial de Túria, paratge natural amb gran riquesa i varietat en flora i fauna. L’objectiu és oferir un oci sostenible per a tots els públics, donar a conéixer el valor del llit del riu i, a més, conscienciar sobre la importància de cuidar i respectar el medi ambient.

Així, per al dissabte 8 de maig, i seguint amb el cicle Primavera al Riu que organitza la Fundació Limne, es realitzarà una divertida proposta d’observació i seguiment de tortugues de 10.30 a 12.30 hores. Per a garantir la seguretat i evitar contagis per COVID19, l’activitat es farà en grups reduïts. Qui desitge participar ha d’enviar un email a participa@limne.org, amb les dades de les persones participants i un telèfon.

D’altra banda, per al diumenge 9 de maig, l’Associació per l’Agricultura Ecològica l’Animeta de Quart de Poblet ha organitzat el taller Plantació de plantes aromàtiques i la creació d’hotels d’insectes, que s’inclou dins de la campanya Horta Neta 2021 de la Xarxa Joves.net. L’objectiu és posar en valor la important funció d’aquesta mena de plantes i dels insectes en el nostre ecosistema i com de manera ecològica i natural es controlen les plagues. També es destaca el seu ús a l’hora d’aromatitzar i donar més sabor a la cuina, així com les seues propietats medicinals. A causa de l’èxit de la convocatòria, aquesta activitat, dirigida a majors de dotze anys, es repetirà en les pròximes setmanes.

Per al dissabte 15 de maig s’ha programat una inspecció al riu, taller inclòs en el cicle Primavera al Riu i també en la campanya Horta Neta, la fi de la qual és fomentar el coneixement, millora i conservació del medi ambient. En l’exploració es determinarà com és l’estat d’un tram del riu a través de paràmetres físic-químics, biològics i morfològics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 10 =