25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet participa al projecte europeu VET-UP

La inciativa, finançada pel programa Erasmus +, fomenta la cooperació transfronterera al voltant de la Formació Professional

L'Ajuntament de Quart de Poblet participa al projecte europeu VET-UP
24/01/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l’àrea de Projectes Europeus que dirigeix el regidor Bartolomé Nofuentes, s’ha unit al projecte europeu VET-UP, que té com a objectiu millorar la qualitat i l’eficiència de la Formació Professional (FP) i millorar el seu impacte i pertinència tant per a estudiants com per a ocupadors.

Bartolomé Nofuentes, al costat de l’equip de Quart és Europa, va assistir dijous passat 16 de gener a la primera reunió en la qual es van assentar les bases d’aquest projecte, que està liderat per l’ajuntament d’Alzira a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, Idea.

El projecte VET-UP és finançat pel programa Erasmus+ i pretén crear una cooperació transfronterera per a la qualitat i l’atractiu de la Formació Professional, a través de xarxes i associacions transnacionals i nacionals de proveïdors d’aquesta mena d’educació. Cal destacar que aquesta iniciativa ha sigut l’única espanyola que s’ha aprovat. A més, compta amb deu socis de diferents països europeus, entre ells Àustria, Bulgària, Polònia i França.

La iniciativa VET-UP obri pas a la creació de la Xarxa Valenciana d’Entitats Proveïdores de Formació Professional (VALEM), una xarxa permanent de municipis, mancomunitats i diputacions de tota la Comunitat Valenciana que també busca fomentar i augmentar la qualitat i l’atractiu de l’oferta d’aprenentatge de l’FP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

ccccinema
activem alfafar