25n
25N
25N

Quart de Poblet obri el seu nou parc recreatiu-esportiu

La instal·lació, que obri les seues portes al públic aquest dissabte 11 de març, compta amb una pista d’atletisme, zones per a jocs i espai recreatiu

Quart de Poblet obri el seu nou parc recreatiu-esportiu
10/03/2017 -

El nou Parc Recreatiu-Esportiu de Quart de Poblet és ja una realitat. La primera fase de la instal·lació ja està conclosa i serà inaugurada aquest dissabte 11 de març. L’ajuntament del municipi ha rebut una subvenció de 784.000 euros de la Diputació de València, en el marc del Pla d’Inversions Sostenibles. Amb aquesta construcció, situada entre l’avinguda del Mediterrani i Roll dels Eres, s’aconsegueix la vintena d’instal·lacions esportives municipals.

L’espai engloba un àrea destinada a la pràctica de l’atletisme, amb una pista de 200 metres de corda i quatre carrers, a més de zones de salt de longitud, triple salt, recta de velocitat, llançament de pes i salt d’altura, una àmplia zona de prat i arbrat, un parc de jocs infantils i un altre dotat amb jocs saludables. Les prestacions s’ampliaran en una segona fase, que s’iniciarà en els pròxims mesos, amb la construcció d’un parc d’esports urbans, que comptarà amb una part adaptada per a la pràctica de la bicicleta acrobàtica i el monopatí, així com dues pistes de petanca.

Una de les característiques més destacades del projecte és que ha sigut consensuat amb diferents col·lectius ciutadans. L’obertura d’aquesta instal·lació dóna resposta a una demanda del Club d’Atletisme, així com a la proposta del Consell Municipal de la Infància sobre l’engegada d’un parc infantil i esports urbans en aquesta zona, que s’ha consensuat també amb els skaters del municipi. La construcció se sumarà a la xarxa d’instal·lacions esportives municipals, englobades sota la marca Ciutat Esportiva del Consistori.

A l’acte assistirà el diputat de Projectes Europeus, regidor i tinent d’alcalde de Quart de Poblet, Bartolomé Nofuentes; l’alcaldessa, Carmen Martínez; una nodrida representació de l’esport del municipi, especialment del Club d’Atletisme i atletes quartans d’elit com Miguel Ángel Sancho, campió d’Espanya absolut en salt d’altura i Marta Olmedo, campiona autonòmica en 400 metres en pista coberta i bronze en el campionat d’Espanya júnior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =