25n
25N
25N

Quart de Poblet estrena regidories com a Memòria democràtica, Canvi Climàtic i Benestar animal

L’àrea d’Esports potencia la inclusivitat de gènere i la diversitat en aquesta legislatura

Quart de Poblet estrena regidories com a Memòria democràtica, Canvi Climàtic i Benestar animal
26/06/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet comptarà aquesta legislatura, per primera vegada, amb fins a cinc noves regidories, Memòria i cultura democràtica, centrada en la defensa de les llibertats i en la difusió de la història i la democràcia; Projectes europeus i innovació, encarregada de la gestió de finançament i programes europeus i de l’impuls de l’emprenedoria; Transició ecològica i canvi climàtic, l’objectiu principal del qual és desenvolupar un pla d’acció per a l’energia sostenible; Benestar animal, que es basa en l’educació i en la conscienciació per a la tinença responsable de mascotes; i TU, centrada en la implementació de l’administració electrònica.

Amb això, línies principals de treball que es van desenvolupar al llarg de l’anterior legislatura, després de la gran rellevància adquirida, es destaquen amb àrea pròpia.
Així, durant el ple celebrat el 25 de juliol, es desprén de la delegació de la gestió realitzada per l’alcaldessa, Carmen Martínez, en els seus companys i companyes de l’equip de govern municipal, que dirigiran un total de 29 àrees. José Acosta s’encarrega de Comunicació i govern obert i de Modernització de l’administració i TU.

En Cristina Mora recau la nova regidoria de Memòria i cultura democràtica. D’igual manera, tornarà a posar-se al capdavant de Cultura i patrimoni local i de la regidoria d’Igualtat d’oportunitats, a més d’assumir Contractació i subministraments i Turisme.

Bartolomé Nofuentes repeteix com a regidor d’Econòmica i hisenda, Recursos generals i empresa pública i Seguretat ciutadana i mobilitat. També és responsable de l’estrenada àrea de Projectes europeus i innovació i de Cicle integral de l’aigua.

La gestió de Polítiques de joventut, Infància i adolescència, Participació ciutadana i Educació recau en Consue Campos. Per part seua, José Zapata és el delegat en els òrgans de govern i administració de la Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist.

La nova regidoria de Transició ecològica i canvi climàtic és assumida per Juan Medina, qui també repeteix en Desenvolupament urbà sostenible, en el qual l’Estratègia EDUSI centra part dels objectius de l’àrea.

Lucía Fernández Sevilla, a més de la representació en la Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist i d’encarregar-se del Pla municipal de drogodependències, rep les delegacions de Salut pública, i la nova Benestar animal.

En Francisco Hidalgo recau l’àrea d’Esports inclusius i saludables, en la qual, en aquesta nova legislatura, pren més rellevància si cap l’impuls de l’esport inclusiu i divers, destacant la igualtat de gènere.

Per part seua, Victoria García s’encarrega de Persones majors i polítiques intergeneracionals i Consum i mercats. Mentre que Ángel Lorente es posa al capdavant d’Ocupació i promoció econòmica i Comerç i Llum Moral assumeix Serveis socials i família i Paz, solidaritat i cooperació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − set =