25n
25N
25N

Quart de Poblet millora la il·luminació i redueix el consum elèctric en més d'un 50%

Quart de Poblet millora la il·luminació i redueix el consum elèctric en més d'un 50%
04/02/2021 -

Continuant amb les seues polítiques de desenvolupament urbà sostenible, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha realitzat millores en la il·luminació dels carrers Pare Jesús Fernández i Literato Azorín, dues vies centrals del municipi que solen trobar-se molt concorregudes. Amb una inversió de 45.000 euros, s’ha actuat sobre 86 punts de llum, instal·lant lluminàries a cinc metres d’altura en el pas per als vianants de la vorera, s’han renovat els leds i s’han incorporat lluminàries intermèdies en cada fanal.

Gràcies a aquesta intervenció, no sols s’ha reforçat la il·luminació de tots dos carrers, millorant la seguretat de la zona, sinó que permetrà reduir el consum elèctric d’aquesta zona en un 52,5%. El treball s’està desenvolupant en dues fases, la primera d’elles abasta el carrer Pare Jesús Fernández, entre la rotonda i l’encreuament amb el carrer Madre Asunción Soler, que està a punt de finalitzar; i la segona, començarà la setmana del 8 de febrer i s’actuarà sobre el carrer Azorín, a més de concloure amb el tram restant del carrer Pare Jesús Fernández.

Des del Consistori es continua travant per adequar les instal·lacions i llocs públics per a convertir-los en espais pensats per a la convivència de la ciutadania des del respecte al medi ambient i l’accessibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 13 =