25n
25N
25N

Quart de Poblet manté tots els serveis bàsics del Centre d'Ocupació i Desenvolupament de manera telemàtica

Quart de Poblet manté tots els serveis bàsics del Centre d'Ocupació i Desenvolupament de manera telemàtica
30/03/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, davant la situació d’estat d’alarma ocasionada pel COVID-19, continua oferint de manera telemàtica tots aquells serveis considerats imprescindibles que es duen a terme des del Centre d’Ocupació i Desenvolupament (CED), des de l’orientació fins a la gestió d’ofertes d’ocupació.

Així, es manté el Servei d’Orientació per a l’Ocupació (SIO) a través de l’email adl.orientacio@quartdepoblet.org, per la qual cosa totes les persones que necessiten ser ateses o realitzar qualsevol tipus de consulta poden remetre un correu electrònic amb la seua sol·licitud i seran ateses com més prompte millor. A més, es continuen gestionant ofertes d’ocupació, sempre sota les mesures decretades, i s’està facilitant informació actualitzada sobre recursos existents d’ocupació i accés a desocupació de fonts oficials com el Ministeri, la Generalitat Valenciana o Labora, que poden consultar-se a través de la següent pàgina web http://ocupacio.quartdepoblet.es/index.php/es/.

L’assistència a l’autoocupació per a persones autònomes o empreses d’economia social i persones emprenedores també es manté, en col·laboració amb FEVECTA, a través de l’email fevecta@fevecta.coop. D’altra banda, l’ús dels vivers d’empreses evidentment queda suspés durant l’estat d’alarma i el termini de sol·licitud d’ajudes a la iniciativa emprenedora local i ajudes al valencià en el comerç local 2020, es paralitza, així com el termini de justificació d’aquestes mateixes ajudes de l’any 2019.

Quant a les línies de finançament i microcrèdits locals aprovades fins ara, se suspenen també en vista de les noves línies de finançament anunciades per Ministeri i Institut Valencià de Finances (IVF) de la Generalitat Valenciana.

Quant a l’alumnat del projecte TESIS (Treballs en Entorns Sostenibles per a la Inclusió Social), que ja haja acabat els seus certificats, rebrà un servei d’orientació a distància amb l’entitat adjudicatària del projecte, Nova Feina, a través de la seua pàgina web: https://novafeina.org/.

Les persones contractades dins del marc dels Programes d’Ocupació Pública d’Interés Social, com EMCORP, EMCUJU i EMPUJU, mantenen la seua contractació fins a la finalització del programa, seguint les directrius de LABORA i del departament de personal de l’Ajuntament de Quart de Poblet i del Centre d’Ocupació i Desenvolupament.

D’altra banda, en aplicació de les mesures adaptades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, les activitats d’orientació per a l’ocupació que es realitzaven de manera presencial, com l’aula assistida o les xarra i tallers formatius en grup, han sigut suspeses, així com la Formació Professional per a l’Ocupació i Certificats de Professionalitat.

Suport al comerç local

L’Ajuntament de Quart de Poblet i l’Associació de Comerciants (ACQ) de Quart de Poblet, en col·laboració amb l’Agència de Foment d’Innovació Comercial (AFIC), està elaborant un llistat d’establiments locals que per ser de primera necessitat, serveis d’urgència o realitzar repartiment a domicili es mantenen oberts durant l’estat d’alarma. Aquest llistat, que s’actualitza de manera periòdica, pot consultar-se simultàniament en https://cutt.ly/ztqlmnc.

A més, l’AFIC està facilitant tota la informació referent al COVID-19 des del Portal del Comerciant (https://quartdepoblet.portaldelcomerciante.com/es/) i proporcionarà assistència tècnica a través de l’email afic@quartdepoblet.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 1 =