25n
25N
25N

L'Ajuntament manté el taller de dones apoderades de la Casa de la Dona via WhatsApp

Encara és possible unir-se al grup de formació contactant amb la Casa de la Dona a través del correu dona@quartdepoblet.org

L'Ajuntament manté el taller de dones apoderades de la Casa de la Dona via WhatsApp
02/04/2020 -

Malgrat la complexa situació en la qual actualment es veu embolicada tota la població, a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19, l’enriquiment i apoderament, tant en l’àmbit individual com col·lectiu, ha de continuar. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Quart de Poblet continua oferint formació en igualtat i manté el taller de dones apoderades que es duu a terme regularment des de Casa de la Dona.

La formació, impartida per la psicòloga d’Igualtat, s’està realitzant ara a través de WhatsApp. Així, totes les participants poden debatre i plantejar els seus dubtes d’una manera ràpida i senzilla i continuar amb el treball.
En total, són 30 les participants del taller, però qualsevol dona del municipi que estiga interessada a unir-se a aquest grup encara pot fer-lo posant-se en contacte telefonant al 96152131 o per correu electrònic a dona@quartdepoblet.org.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que va començar el passat octubre i es prolongarà fins a la finalització del curs acadèmic, és crear un espai de trobada en el qual les dones de Quart de Poblet compartisquen les seues vivències i experiències i creuen, a partir d’aquestes, mètodes d’aprenentatge i coneixement que els ajuden en la seua trajectòria vital. Així bé, el més important en aquesta formació és que les participants aprenguen a definir qui són, quines són les seues necessitats i cap a on volen anar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =