25n
25N
25N

Quart de Poblet inverteix 48.254 euros en l'adequació dels contenidors soterrats

Quart de Poblet inverteix 48.254 euros en l'adequació dels contenidors soterrats
16/09/2020 -

Amb l’objectiu de millorar el sistema de gestió de residus i evitar problemàtiques higièniques en el municipi, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha invertit 48.254 euros en l’accessibilitat i condicionament de les illes dels contenidors soterrats.

En concret, l’actuació, que es realitza en cadascun dels cinc contenidors de les illes més afectades, se centra a incrementar la funcionalitat d’aquests, canviant el paviment de rajoles de formigó per una xapa de llàgrima més lleugera. Així, la base se substitueix per un bastidor i planxes antilliscants que asseguren una accessibilitat total per al seu ús.

A més, s’ha procedit a una actuació de neteja i bombament de fossats i a l’adequació de l’escolament de l’aigua en aquestes zones.

Amb la substitució de paviment interior i execució de canalitzacions perimetrals de drenatge, l’Ajuntament ha optat per una opció que, a més de ser més econòmica, atén criteris paisatgístics i d’inclusivitat.

Aquests criteris d’accessibilitat, actuacions inclusives i bones pràctiques, s’engloben dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat de Quart de Poblet, avalada i cofinançada pel Ministeri d’Hisenda i Funció Públiques (Direcció General de Fons Comunitaris), en el marc de l’Estratègia Europa 2020 per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador a la Unió Europea.

De manera paral·lela, l’Ajuntament continua desenvolupant una àmplia campanya per a donar a conéixer la nova ordenança de residus, centrant-se a potenciar el reciclatge i evitar les conductes incíviques. Actualment, s’està advertint a les empreses, comerços i veïns i veïnes que no respecten aquesta ordenança, recordant que les infraccions greus poden arribar a sancionar-se amb fins a 3.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =