25n
25N
25N

Quart de Poblet inverteix, amb el suport de la Diputació, 38.000 euros per a millorar l'Escoleta municipal

L’escola emprarà el parc confrontant com a pati durant l’horari escolar

Quart de Poblet inverteix, amb el suport de la Diputació, 38.000 euros per a millorar l'Escoleta municipal
01/08/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet està realitzant nombroses actuacions de millora a l’Escola Infantil Municipal Ninos a través del Pla de millora d’espais educatius 2018-2019 finançat per la Diputació de València i que ha suposat una subvenció de 38.000 euros.

La major part de la inversió s’ha destinat a millorar les condicions del pati, ja que l’ocupació de l’escola ha anat augmentant i ja hi ha 154 xiquets i xiquetes matriculats, amb el que les instal·lacions s’havien quedat xicotetes.

La solució ha consistit a crear un accés des del centre al parc contigu perquè, en horari escolar, puga ser utilitzat per l’alumnat de Ninos. Per a això, s’ha procedit a barrar l’espai i s’han creat zones d’ombra. També s’ha millorat la jardineria i la zona d’hort i està planejat instal·lar jocs perquè les xiquetes i xiquets puguen realitzar activitats a l’aire lliure.

Cal destacar que, fora de l’horari de l’escola municipal, el parc podrà ser utilitzat per tota la població, com fins ara.

Una altra de les actuacions que també s’ha dut a terme és el condicionament d’espais d’activitats i aules, centrant-se en aspectes com la seguretat o la climatització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =