25n
25N
25N

Quart de Poblet incrementa les places per a les escoles d'estiu

Quart de Poblet incrementa les places per a les escoles d'estiu
02/06/2021 -

Quart de Poblet ha incrementat el nombre de places per a les escoles d’estiu davant l’allau de preinscripcions. És un any en què els xiquets, xiquetes i adolescents han hagut de compaginar els estudis amb les dures, però necessàries, restriccions sanitàries i sense quasi poder socialitzar-se. Ara arriba l’hora d’aparcar els llibres i gaudir i necessiten unes vacances divertides més que mai. Potser per aquest motiu enguany el nombre de preinscripcions és més elevat que el d’altres estius. Les àrees implicades han esgotat totes les possibilitats per a poder incrementar el nombre d’assistents fins al màxim permés legalment i complir les mesures sanitàries anti Covid. Les llistes provisionals dels admesos als campus organitzats pel Consistori es coneixeran el dijous 3 de juny. Després només quedarà formalitzar la inscripció.

S’ha preparat un mes ple d’activitats per a totes les edats i tots els gustos. Com tots els anys es posa en marxa el Campament Urbà en el col·legi Villar Palassí i l’Escola d’Estiu Esportiva organitzada en el Pavelló de La Constitución.

Summer Camp és una altra de les escoles d’estiu, també orientada a l’esport però on les directrius i ensenyaments es realitzen en anglés.

Però l’oferta d’oci no acaba ací. Quart Jove ha preparat “Informàtica per a menuts” que hagen nascut entre 2013 i 2014. El termini de prescripció d’aquesta activitat comença el divendres 4 de juny i es pot realitzar a través del següent formulari: https://tinyurl.com/informatica-menuda-qdp

També es realitzarà el Campus Esportiu per a Adolescents organitzat per Quart per l’Esport. Des dels 13 als 16 anys podran realitzar excursions, activitats nàutiques i moltes altres activitats adaptades a la seua edat. Els que van nàixer entre 2004 i 2008 poden informar-se a través d’http://esports.quartdepoblet.es

Les associacions, entitats i clubs del municipi com, per exemple, Las Casas de Joventut, també realitzaran altres activitats destinades a menors i adolescents. Altres clubs del municipi de molt variades disciplines esportives estan valorant també la possibilitat d’organitzar activitats durant l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =