25n
25N
25N

Quart de Poblet impulsa el comerç local amb 20 sortejos setmanals de 100 euros per a gastar en els establiments del municipi

Quart de Poblet impulsa el comerç local amb 20 sortejos setmanals de 100 euros per a gastar en els establiments del municipi
10/09/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, al costat de l’Associació de Comerciants (ACQ), ha llançat la nova campanya “Ara més que mai, el comerç local ens toca”, que permetrà a la ciutadania participar en el sorteig de 100 euros per a gastar en establiments i locals de restauració del municipi. En total es realitzaran tres sortejos, un per setmana, i es premiarà a 20 persones en cadascun d’ells.

Es tracta d’una iniciativa amb la qual es vol motivar als veïns i veïnes a consumir en els comerços de Quart de Poblet, destacant la seua proximitat, el producte de qualitat que ofereixen i l’important paper que juguen en la vida de la població, de manera que entre tots i totes es col·labore en la reactivació econòmica local.

La primera setmana de la campanya arranca l’11 de setembre. A partir d’aquest dia, les persones que realitzen les seues compres o consumisquen en els locals adherits rebran una participació per cada cinc euros de despesa. Aquestes paperetes, degudament emplenades amb les dades del veí o veïna, hauran d’introduir-se en l’urna situada en la plaça de l’ajuntament fins al divendres següent, 18 de setembre, quan es realitzarà el primer sorteig. A partir d’aquest moment, es podran tornar a comprar i depositar les participacions fins al 25 de setembre. L’últim sorteig arrancarà eixe mateix dia i finalitzarà el divendres 2 d’octubre.

Cadascuna de les 20 persones premiades cada setmana rebrà 100 euros en bons de 5 euros que hauran de gastar en el més d’un centenar d’establiments que formen part de la campanya, entre els quals s’inclouen comerços, locals de restauració, perruqueries i els llocs del mercat municipal.

Tota la informació pot consultar-se en la web quartdepoblet.portaldelcomerciante.com.

La revitalització i impuls del comerç local és un dels principals pilars de treball que l’Ajuntament de Quart de Poblet porta desenvolupant des de fa anys, conscient que el seu teixit productiu és motor del municipi, imprescindible per al seu creixement. Aquestes polítiques s’han vist reforçades davant la crisi sanitària mundial, amb l’objectiu de pal·liar l’inevitable impacte econòmic que està patint aquest sector i la població en general. Per a això, dins del Pla de Recuperació Econòmica i Social municipal, s’han destinat 904.600 euros, amb mesures de promoció de l’ocupació, ajudes a autònoms o campanyes de promoció, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =