25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet impulsa el comerç local per a combatre les conseqüències ocasionades per la pandèmia

L'Ajuntament de Quart de Poblet impulsa el comerç local per a combatre les conseqüències ocasionades per la pandèmia
14/07/2020 -

Un dels sectors que s’ha vist més afectat a causa de la pandèmia global ha estat, sens dubte, el teixit comercial local. Una realitat de la qual l’Ajuntament de Quart de Poblet ha estat molt conscient des de l’inici la crisi sanitària, per la qual cosa està desplegant una àmplia bateria de mesures destinades al comerç local dins del Pla de Recuperació Econòmica i Social Municipal, que està dotat amb un milió i mig d’euros.

Es tracta d’una intensa labor que l’Ajuntament desenvolupa en estreta col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), secundant i potenciant també les diferents iniciatives que l’entitat està duu a terme.

És el cas de l’última campanya de sensibilització que ACQ ha posat en marxa i en la qual participa el Consistori, l’objectiu principal del qual és valorar el comerç local per a impulsar la compra en establiments del municipi.

A través del disseny de cartelleria i la difusió en xarxes socials, es vol posar en relleu el paper imprescindible que la ciutadania pot jugar en la reactivació econòmica després de la pandèmia, recordant que els negocis del poble són el seu motor econòmic.

La proximitat, la confiança, la millora del nivell de vida en el municipi o l’enfortiment del sentiment de comunitat són algunes de les qüestions que es destaquen com a valors afegits per a la compra local.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins de l’estratègia que està desenvolupant l’àrea de Comerç, que es caracteritza pel seu caràcter global, integral i sostenible, amb accions a curt, mitjà i llarg termini.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − deu =