25n
25N
25N

Quart de Poblet imparteix un webinar sobre pressupostos municipals amb perspectiva de gènere

Quart de Poblet imparteix un webinar sobre pressupostos municipals amb perspectiva de gènere
09/11/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha compartit la seua àmplia experiència i labor en el disseny de pressupostos municipals amb perspectiva de gènere dins del projecte “Fem Xarxa. Fem Igualtat”. A través d’iniciativa, impulsada per diferents mancomunitats de la Comunitat Valenciana en coordinació amb la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, les institucions locals han posat en comú les seues metodologies a través de diferents webinars, creant un espai de debat i enriquiment professional.

L’agent d’Igualtat de l’Ajuntament de Quart de Poblet va ser l’encarregada d’impartir la segona sessió, abordant els pressupostos amb perspectiva de gènere, matèria en la qual el municipi sempre ha sigut pioner. En aquesta ponència, que va comptar amb la inauguració de la directora general de l’Institut valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Maria Such, es van exposar els principals postulats teòrics i pràctics en la matèria, alhora que es mostraven els avanços realitzats a Quart de Poblet.

Entorn de 150 persones van poder seguir aquesta conferència online que va despertar l’interés del personal tècnic assistent. Van ser nombroses les preguntes plantejades després de la xarrada, un clar reflex de l’interés que desperta aquest àmbit, així com la voluntat d’altres municipis de reproduir la labor de Quart de Poblet i implantar aquesta eina que resulta estratègica per a avançar en la incorporació de la perspectiva de gènere en totes les polítiques públiques, millorant amb això la qualitat de vida de les persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 18 =