25n
Orgull
Orgull

Quart de Poblet imparteix un nou taller de justificació de subvencions per a associacions

Quart de Poblet imparteix un nou taller de justificació de subvencions per a associacions
03/12/2020 -

Dins del seu Pla de Formació per a Associacions 2020, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha realitzat un nou taller de justificació de subvencions destinat a les organitzacions locals, amb el qual s’ha volgut arribar a totes les organitzacions del municipi per a acostar i facilitar-los aquest tipus de gestions. En aquesta segona sessió han participat 13 persones en representació de 10 associacions.

Amb la implantació de la Seu Electrònica, les justificacions ara han de realitzar-se de manera online a través d’aquesta emprant el certificat digital del representant d’entitat, per la qual cosa s’ha volgut acompanyar al teixit associatiu en aquest canvi.

Al novembre ja es va realitzar una primera sessió, en la qual van participar 10 entitats, i davant el bon acolliment, s’ha celebrat aquest nou taller, impartit des de l’àrea de Participació Ciutadana a Quart Jove.

A més, s’ha realitzat una guia que pot consultar-se en la pàgina web municipal, entrant en la pestanya “Regidories”, secció “Participació Ciutadana”, en l’apartat de “Serveis”, sota el nom “Subvencions a entitats sense ànim de lucre”.

En la sessió s’ha explicat el procediment amb deteniment, i s’ha repassat la documentació que és necessari adjuntar.

Servei d’assessoria

De manera complementària, les associacions de Quart de Poblet també compten amb un servei d’assessoria, oferit en col·laboració amb la Fundació Horta Sud, que des de març, s’ha adaptat per a poder oferir-se durant tot l’any de manera online. Per a accedir a aquest, s’ha de sol·licitar cita prèvia telefonant al 961531459.

El Consistori, conscient de la important labor social, cultural i econòmica que realitzen les associacions en benefici de tota la ciutadania, ha reforçat aquest servei oferint la modalitat d’assessoria telefònica o presencial mitjançant cita prèvia. A més, es manté una contínua comunicació amb les associacions amb la condició de facilitar-los les últimes novetats relatives a les noves mesures de prevenció enfront de la Covid-19 que puguen sorgir tant a nivell autonòmic com nacional.

Amb això es vol fer costat a les entitats locals perquè puguen mantenir en la mesura de les possibilitats les seues activitats, complint en tot moment les mesures de prevenció necessàries per a salvaguardar la salut de les persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − dotze =