25n
25N
25N

Quart de Poblet es posa en forma durant el mes de l'esport

La Milla Urbana, exhibicions esportives, finals de campionats i clausures de clubs se succeeixen durant tot juny

Quart de Poblet es posa en forma durant el mes de l'esport
19/06/2019 -

Quart de Poblet es troba immers en el seu ‘Mes de l’Esport‘, així, durant tot juny, el Consistori i les seues associacions esportives estan realitzant nombroses activitats en les quals l’exercici físic i la salut són els principals protagonistes.

El tret d’eixida el va donar la XXVII Milla Urbana, que va tindre lloc el passat 31 de maig en les pistes d’atletisme del Parc recreatiu i esportiu. Aqueix mateix dia, a més, es va iniciar la temporada en la piscina municipal d’estiu.

Les activitats van continuar el 3 de juny amb la ‘Competicoles‘ de natació escolar, que es va celebrar en la piscina coberta municipal. Mentre que la clausura dels Jocs Escolars i la seua festa final es van celebrar el 7 de juny en el pavelló cobert municipal; l’enfrontament entre el club Voleibol Quartà i la Selecció dels EUA Universitària Femenina, un dia després; i, el 9 de juny, en el circuit urbà, es va viure la Volta Ciclista Sant Onofre en la categoria cadet.

La segona quinzena de juny es va estrenar amb l’I Torneig de futbol base Mancomunitat, competició que va enfrontar a Aldaia, Quart i el Barri del Crist durant els dies 14, 15 i 16.

El 15 també es va celebrar la III edició del ‘Cross Training Circuit Quart’, al parc poliesportiu, i l’exhibició de patinatge i clausura de curs, en el CEIP Sant Onofre. Mentre que el 16 li va arribar el torn al club d’handbol, que també va disputar partits promocionals.

Les activitats continuaran el 22 de juny amb el campionat de Kosiki i amb el Trofeu Vila de Quart del club de Gimnàstica Rítmica, que se celebraran en el pavelló cobert municipal a les 9 i a les 17 hores, respectivament.

El 25 de juny es donarà inici a les Escoles esportives d’estiu, mentre que la final de la Supercopa i el lliurament de trofeus de la lliga de futbol sala se celebraran el 26 de juny a les 20 hores en el pavelló de la Constitució i la clausura del curs de Gimnàstica rítmica per a majors tindrà lloc el 27 a les 9 hores en el pavelló cobert municipal.

El fermall final a aquest mes arribarà el 29 de juny amb el trofeu de karate ‘Juny, mes de l’esport’, que es realitzarà en el pavelló cobert municipal a les 10, i amb la final de la Copa Champions, i el seu corresponent lliurament de trofeus de la lliga de futbol sala, que tindrà lloc a les 21 hores en el pavelló de Sant Onofre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + onze =

Informacion coronavirus