25n
25N
25N

Quart de Poblet lliura 23 beques a estudiants universitaris i de màster

Les ajudes municipals convocades per a aquest curs des d’Educació Infantil fins a la Universitat aconsegueixen els 145.000 euros

Quart de Poblet lliura 23 beques a estudiants universitaris i de màster
22/10/2019 -

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, al costat de la regidora d’Educació, Consue Campos, va lliurar ahir a la tarda les beques a estudiants universitaris i de màster, concedides per l’Ajuntament. Aquest curs, han estat 23 les persones beneficiàries d’aquestes ajudes, que superen els 13.000 euros. A més, ja es pot consultar el llistat provisional d’ajudes al transport per a joves estudiants.
Per al present curs, l’Ajuntament ha destinat un total de 145.000 euros en ajudes i beques municipals, des d’Educació Infantil a la Universitat, incloent-hi transport i els estudis de música i dansa.

Actualment, es troba obert el termini per a demanar cita prèvia per a les Ajudes d’Infantil, les sol·licituds de la qual es podran presentar del 23 d’octubre al 15 de novembre. Quant a la convocatòria de les beques per a Universitat i Màster per al curs 2019-2020, a les quals s’ha destinat un pressupost de 23.000 euros, s’obrirà el termini de cita prèvia l’11 de maig i les sol·licituds podran presentar-se del 13 al 29 del mateix mes.

Paral·lelament a aquests programes, el Pla per a l’Ocupació Jove contempla beques formatives remunerades per a estudiants, que treballen durant tres mesos en departaments municipals, obtenint d’aquesta forma una ajuda per a costejar els seus estudis i una experiència que incrementa les seues opcions d’inserció laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =