25n
25N
25N

Quart de Poblet celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer amb tallers, cinema col·loqui i la tradicional Marxa Solidària

Les activitats treballen aspectes com la comunicació amb persones amb Alzheimer o altres malalties degeneratives o la reminiscència

Quart de Poblet celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer amb tallers, cinema col·loqui i la tradicional Marxa Solidària
19/09/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l’àrea de Persones Majors que dirigeix la regidora Victoria García, ha organitzat nombroses activitats per a commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que se celebra el dissabte 21 de setembre.

Els actes comencen el mateix dissabte amb la jornada de “Rummikub a l’aire lliure“, que impartirà l’associació Impuls de 10.30 a 13 hores en la plaça de l’Ajuntament i en la qual ha col·laborat Caixa Popular.

El dilluns 23 continuarà amb la visita a la Biblioteca pública municipal a les 9.30 hores, on es mostrarà el punt d’interés en alzheimer i altres demències.

Un dia després, la cita serà en l’hort urbà l’Animeta, on es farà un taller de reminiscència per a persones usuàries del taller d’estimulació cognitiva i de la Residència Mixta de Quart de Poblet, en el qual col·labora l’Associació l’Animeta Quart de Poblet.

Al dissabte següent, 28 de setembre, se celebrarà el cinema-col·loqui “Memòria Històrica”, organitzat per l’àrea de Cultura. L’activitat, gratuïta fins a completar aforament, es realitzarà a les 19 hores en el Centre Cultural el Casino.

El Centre Intergeneracional Trenquem Barreres acollirà el dilluns 30 a les 11.30 hores la xarrada “Com desenvolupar la comunicació en persones amb alzheimer i altres malalties neurodegeneratives” impartida pel psicòleg Francisco Berjano.

Els actes finalitzaran el 22 d’octubre amb la Marxa Solidària per l’Alzheimer, que partirà a les 10.30 hores de l’Ajuntament i seguirà la ruta del bosc de Riber de Quart de Poblet. Les inscripcions prèvies poden realitzar-se del 14 al 21 d’octubre en el Centre de Convivència San Onofre, en el despatx de la junta directiva. El donatiu d’un euro es destinarà a l’Associació Familiars Alzheimer València (AFAV). En aquesta activitat col·labora el Centre d’Interpretació de la Naturalesa (CIN).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

CCCC
torrent