25n
25N
25N

Quart de Poblet destaca en educació amb quasi 400 alumnes participant en tallers i activitats

Quart de Poblet destaca en educació amb quasi 400 alumnes participant en tallers i activitats
24/01/2020 -

Quart de Poblet ha viscut una intensa jornada en la qual al voltant de 400 alumnes dels centres escolars han pogut participar en tallers i activitats coordinats des de diferents àrees municipals. Es tracta d’actuacions que s’emmarquen dins del programa municipal Quart a l’Escola, impulsat i desenvolupat des de la regidoria d’Educació que lidera Consue Campos.

El dia ha arrancat amb la visita a l’ajuntament de l’alumnat de 4t de primària de la Puríssima, els qui han pogut conéixer els secrets de la casa consistorial de la mà de Consue Campos. Dins de la campanya Cinema i valors, que desenvolupa la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), que lidera la regidora Lucía Fernández, s’ha dut a terme la projecció de Ballerina, a la qual han assistit més de 160 xiquets i xiquetes de primària.

La Biblioteca Municipal Enric Valor també s’ha convertit en un servei protagonista en la jornada de hui, acollint a l’alumnat de 2n de primària del Sagrat Cor. Finalment, més de 150 xiquets i xiquetes de 5é i 6° de primària han donat inici a la Setmana pel Clima i el Medi Ambient, organitzada per l’àrea de Medi Ambient que dirigeix el regidor Juan Medina. Els xicotets i xicotetes han pogut penjar les seues peticions en l’Arbre dels Desitjos i participar en els tallers sobre reciclatge i sostenibilitat.

Quart a l’Escola, que compta amb més de deu anys de vida, s’encarrega d’agrupar, coordinar i optimitzar l’oferta municipal d’activitats de suport escolar que s’ofereix als centres educatius. És un treball que engloba les iniciatives sorgides de l’Ajuntament, però també de les entitats públiques i privades.

Es tracta de propostes transversals d’educació en valors, que tenen com a objectiu formar a l’alumnat en nombroses qüestions, com la igualtat, la democràcia, la prevenció de la violència o el coneixement de la seua pròpia ciutat i patrimoni. Una oferta de més de 150 iniciatives que és possible gràcies al treball transversal que desenvolupen nombroses àrees municipals, com a Infància, Joventut, Participació Ciutadana, Igualtat, Cultura, Patrimoni, Turisme, Biblioteca, Benestar Social, Persones Majors, Policia, Urbanisme, Sanitat, Medi Ambient, Consum, Ocupació o la UPCCA. Però que també compta amb la participació d’entitats com AFACO, Quart és Ciència, Moviment contra la Intolerància o la Fundació Limne.

El programa ofereix activitats que abasten tota la població educativa, des d’infantil, primària, ESO, cicles formatius, batxillerat, l’escola d’adults, AMPA, professorat i Centre Ocupacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − un =