25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet desenvolupa un pla específic de neteja viària

Aquesta mesura, en marxa des del dia 17 de març, té com a objectiu eliminar la possible càrrega viral dels espais públics municipals

L'Ajuntament de Quart de Poblet desenvolupa un pla específic de neteja viària
25/03/2020 -

Davant l’alarma sanitària generada pel COVID-19, l’Ajuntament de Quart de Poblet, seguint les recomanacions de la Subdirecció General de Sanitat Ambiental i Salut Laboral, ha posat en marxa, des del passat 17 de març, un pla específic de neteja viària amb l’objectiu d’eliminar la possible càrrega viral que puguen contenir els espais públics municipals.

Aquest pla contempla la neteja i desinfecció de les zones urbanes de major afluència, com les entrades a farmàcies, mercats, fleques i supermercats, centres de salut i entorns de les estacions de transport públic.

En col·laboració amb la Unitat Militar d’Emergències (UME), el Consistori ha organitzat un calendari diari d’actuacions sobre els punts més sensibles i desinfecta les zones assenyalades per a major seguretat dels veïns i veïnes.

A més, entre aquests treballs també es troba la rentada i fumigació de totes les illes de contenidors de residus del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 8 =