25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet posa en marxa els nous Cursos de Formació Digital

L'Ajuntament de Quart de Poblet posa en marxa els nous Cursos de Formació Digital
01/10/2020 -

En la seua lluita per a combatre la bretxa digital, especialment davant el nou context que enfronta la societat, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha posat en marxa tres nous cursos de Formació Digital dirigits a la ciutadania, un de nivell d’iniciació i dues d’intermedi, que començaran el 6 d’octubre.

Els cursos estan destinats a persones majors de 16 anys que visquen o treballen en el municipi i s’impartiran en l’Espai 3.0 de Quart Jove, que ha sigut degudament condicionat per a complir les mesures d’higiene i seguretat necessàries.

Cada nivell comptarà amb quatre sessions, una setmanal, de dues hores cadascuna d’elles. En el nivell d’iniciació es durà a terme els dimarts 6, 13, 20 i 27 d’octubre de 10 a 12 hores. Mentre que l’intermedi tindrà un torn de matins, de 10 a 12 hores els dijous 8, 15, 22 i 29 d’octubre, i de vesprades, de 17 a 19 hores, els dimarts 6, 13, 20 i 27 d’octubre.

Els temes tractats s’adaptaran a cada nivell, treballant-se qüestions com les funcions bàsiques de l’ordinador, l’ús de Windows i els primers passos en Internet, en iniciació; o les aplicacions d’ofimàtica, l’ús del correu electrònic i una introducció a les eines per a treballar en el núvol, en l’intermedi.

Les inscripcions poden realitzar-se per telèfon, telefonant al 961531459, o a través del formulari en línia en https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsfkixuldthzsxelx0l3mf9wwawrprtp8rsqup3ixtvyrimlza/viewform. Aquelles persones interessades en els cursos, que no puguen assistir a aquesta primera edició o no compten amb plaça, poden inscriure’s durant tot l’any, ja que es programaran futures sessions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

bombers
Valencia activa